Prissättning och allmänna frågor

Inlämning och retur på Camrent

Om inget annat avtalats kan ni hämta bokad utrustning från kl 10,00. När returnerar utrustningen gör ni det innan kl 10,00, om ni inte vill komplettera med en dag till.

Prissättning hyra över helg

Om ni hyr över helgen så betalar ni bara x1,5 dagars hyra. Då kan ni hämta fredag em och returnera utrustningen fram till kl 9,30 på måndag morgon.

Rabatt vid hyra av flera dagar

Hyr 7 dagar betalar ni för 4 dagar
Hyr 14 dagar och ni betalar för 7 dagar
För längre perioder så begär offert.

Offert Fråga?
×

Offertförfrågan

×

Kontakta oss

×

Eftersom vi har stängt på helgerna debiterar vi bara för 1,5 dag om ni hämtar på fredag em och returnerar måndag innan kl 9,30. Om ni hyr längre än det debiteras det som vanligt om vi inte kommer överens om något annat

×

Företag som är godkänd hyreskund kan betala mot faktura. Privatpersoner betalar genom sitt kreditkorts nr som vi debiterar samma dag som ni hämtar utrustningen.

×

Ja det går bra. Se vad som gäller på respektive produkt på produktsidan.

×
Det går bra att förlänga om ingen annan har bokat utrustningen. Om någon annan har bokat utrustningen så går det tyvärr inte att förlänga.
×
Om någon annan ska hämta utrustningen så behöver ni först komma till oss och skriva på avtalet. Om det inte sker så behöver den personen godkännas som hyreskund innan vi kan lämna ut bokad utrustning.