Om Camrent

Vi har hyrt ut videokameror och produktionsutrustning sedan 1998. Vi finns centralt i Stockholm med bra parkering precis utanför dörren. VÄLKOMNA!

Vi har hyrt ut kameror i över 18 år

Camrent började hyra ut videokameror 1998 från varuhuset PUB. Efter ett par år på PUB flyttade vi till Vattugatan 13 som ligger 150 meter från T-Centralen där vi än idag finns.

Mer om oss

Camrent och startades av Peter Johansson som än idag driver Camrent. Camrent är idag ett bolag inom Proffsvideo som idag driver olika verksamheter inom video och filmproduktion.

När Camrent startade var målgruppen privatpersoner. Idag är merparten av våra kunder produktionsbolag och andra företag, som behöver hyra utrustning till sin egna produktion. Men än idag är fortfarande privatpersoner välkomna.

Vi hoppas att ni vill bli kund hos oss – kontakta oss gärna om ni saknar någonting:-)

Kontakt

Våra andra verksamhetsområden

Nedan kan ni läsa om våra andra verksamhetsområden.

Quickfilm

Quickfilm livesänder er aktivitet till er hemsida, twitter, facebook eller annan lämplig plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering av event och möten, vilket innebär att man kan få sin färdig 1 minut efter eventet.

Veniavideo

På VeniaVideo jobbar vi med företagsfilm och utbildningsfilm. Vi jobbar även med textning och översättningar på era filmer. Veniavideo har jobbat med film sedan 1984.

Videokopiering.se

Videokopiering.se hjälper till med överföring och digitalisering av videoband och Super8 Scanning etc. Videokopiering.se har via Camrent hjälpt till med överföringar sedan 1998. Välkommen med era filmer!

×

Kontakta oss

×

Bli uppringd