Boka utrustningen

Har ni långt till vår butik? I så fall kan vi erbjuda leverans av utrustningen. Frakten är 1200 kr. Undantaget för skrymmande och tung utrustning där en extra fraktkostnad tillkommer. Inom Stockholm kan vi leverera till er med bud för 600 kr.

Nu bjuder vi på en dagshyra när vi skickar er utrustning:-)

Till företag kan vi skicka nästan all utrustning inom ett par timmar.
Hyresperioden räknas från att utrustningen lämnar oss tills den är åter. Kostnaden för bud inom Stockholm city är endast 440 kr.

Frågor?
×

Kontakta oss

×

Om ni behöver utrustningen på måndag skickar vi utrustningen normalt på fredag, och ni betalar inget för helgen då vi bjuder på en dagshyra. Om ni ska använda utrustningen på lördag eller söndag behöver vi skicka utrustningen redan på torsdag, så ni hinner få den till fredag. Vi bjuder på torsdagens och fredagens hyra och ni betalar från lördag tills vi har fått utrustningen i retur. Utrustning som kommer i retur efter kl 10,00, debiteras med en extra hyresdag.

×

Företag som är godkänd hyrkund betalar mot faktura. Privatpersoner betalar genom sitt kreditkorts nr som vi debiterar samma dag som vi skickar utrustningen.

×

Ja det går bra. Se vad som gäller på respektive produkt på produktsidan. Dyrare utrustning skickar vi dock bara till företag eller kända kunder.

×

Vi skickar med Schenker. Till företag skickar vi utrustningen som företagspaket och till privatpersoner skickar vi utrustningen som ombudspaket. Vi skickar med vanlig frakttjänst, behöver ni utrustningen tidigt på dagen så kontakta oss så kan vi skicka utrustningen med Expresstjänst. Extrakostnaden är vad Schenker debiterar oss. Kända kunder kan även boka egen upphämtning då egen fraktleverantör kan väljas.

×

På de allra flesta orter beräknas frakten ta en dag. Ska utrustningen skickas till en ort där frakten tar två dagar så bjuder vi på en extra hyresdag.

Vi ansvarar att utrustningen skickas från oss i rätt tid men kan tyvärr inte ansvara att det blir någon försening med transporten. Skulle det bli någon försening med transporten återbetalas tyvärr ingen hyra. Vill ni vara på säkra sidan att ni får utrustningen i rätt tid så komplettera med express sändning eller lägg på en extra dag på hyresperioden.

×

Hyresperioden beräknas från och med att utrustningen skickas från oss till och med att utrustningen har kommit i retur. Just ni bjuder vi på en extra dag så ni får en dag i rabatt. All utrustning som kommer till oss i retur efter kl 10,00 debiteras en extra dag.

×

Ni returnerar utrustningen genom att ni själva returnerar eller skickar den i retur på valfritt sätt. Den ska returneras till vår lokal innan kl 10,00 för att ingen extra dag ska debiteras. Om ni returnerar utrustningen så vi behöver gå till Posten eller annat ombud tillkommer det 295 kr då vi behöver kvittera ut den. I sådant fall beräknas hyresperioden fram tills vi har fått aviseringen från fraktbolaget. Har ni inget avtal med något fraktbolag kan ni boka en returfrakt genom oss. Returfrakten kostar då 125 kr för en standardfrakt.