Om Camrent

Vi har hyrt ut videokameror och produktionsutrustning sedan 1998. Vi finns idag på Hammarbybacken 27 (sthlm01), Stockholm. Vill ni ha en genomgång av utrustningen så kom in när vi är på plats så kan vi gå genom utrustningen tillsammans med er. VÄLKOMNA!

Vi har hyrt ut kameror i över 20 år

Camrent började hyra ut videokameror 1998 från varuhuset PUB. Idag finns vi i Stadshagen

Mer om oss

Camrent startades av Peter Johansson och övertogs 2022 av VeniaVideo. Camrent är idag en domän inom VeniaVideo som idag driver olika verksamheter inom video och filmproduktion.

När Camrent startade var målgruppen privatpersoner. Idag är merparten av våra kunder produktionsbolag och andra företag, som behöver hyra utrustning till sina produktioner. Vi har även personal för all produktionsteknik vi hyr ut om detta önskas. Vi kan även hjälpa till med slutproduktion av ert filmmaterial.

Vi hoppas att ni vill bli kund hos oss – kontakta oss gärna om ni saknar någonting:-)

Kontakt

Våra andra verksamhetsområden

Nedan kan ni läsa om våra andra verksamhetsområden.

Quickfilm

Quickfilm livesänder er aktivitet till er hemsida, twitter, facebook eller annan lämplig plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering av event och möten, vilket innebär att vi kan leverera filmfilen direkt efter produktionen.

Veniavideo

På VeniaVideo jobbar vi med företagsfilm och utbildningsfilm. Vi jobbar även med textning och översättningar på era filmer. Veniavideo har jobbat med film sedan 1984.

×

Kontakta oss