Om Camrent

Vi har hyrt ut videokameror och produktionsutrustning sedan 1998. Vi finns idag i Japanphotos butik på Götgatan 92, Stockholm. Vill ni ha en ordentlig genomgång av utrustningen så kom in när vi är på plats så kan vi gå genom utrustningen tillsammans med er. VÄLKOMNA!

Vi har hyrt ut kameror i över 20 år

Camrent började hyra ut videokameror 1998 från varuhuset PUB. Idag så ligger vi i samma lokaler som Japanphoto på Götgatan 92 där vi finns ovanför deras butiken. Gå in i butiken och fråga efter oss.

Mer om oss

Camrent och startades av Peter som än idag driver Camrent. Camrent är idag ett bolag inom Proffsvideo som idag driver olika verksamheter inom video och filmproduktion.

När Camrent startade var målgruppen privatpersoner. Idag är merparten av våra kunder produktionsbolag och andra företag, som behöver hyra utrustning till sin egna produktion. Vill ni kan vi även hjälpa er med slutproduktion av ert filmmaterial.

Vi hoppas att ni vill bli kund hos oss – kontakta oss gärna om ni saknar någonting:-)

Kontakt

Våra andra verksamhetsområden

Nedan kan ni läsa om våra andra verksamhetsområden.

Quickfilm

Quickfilm livesänder er aktivitet till er hemsida, twitter, facebook eller annan lämplig plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering av event och möten, vilket innebär att man kan få sin färdig 1 minut efter eventet.

Veniavideo

På VeniaVideo jobbar vi med företagsfilm och utbildningsfilm. Vi jobbar även med textning och översättningar på era filmer. Veniavideo har jobbat med film sedan 1984.

Videokopiering.se

Videokopiering.se hjälper till med överföring och digitalisering av videoband och Super8 Scanning etc. Videokopiering.se har via Camrent hjälpt till med överföringar sedan 1998. Välkommen med era filmer!

×

Kontakta oss